Följ Artist & Eventbolaget

Björk…DJ Martin Björk

Pressmeddelande   •   Jan 26, 2015 09:23 CET

Ni har väl inte missat Martin Björk och de avslöjande bilderna på #Ricochet på Instagram.

Vi har sett honom leda tv-program, vi har sett honom på stand-up/teaterscenen och vi har hört honom som radiopratare. Martin Björk bryter nu ny mark igen!.

Sen över 2 år tillbaka är Martin en av sveriges mest bokade Dj artister med hela Sverige som spelplan. Det i sin tur har väckt Martins intresse för att som så många andra dj:s släppa sin egen musik. Så efter ca 4 månaders hårt arbete i studion är det nu äntligen dags.

Idag den 26 januari har hans första egenskrivna låt Ricochet haft världspremiär på NRJ, samt att den kommer att finnas på både iTunes och Spotify. Martin har själv skrivet tracket o norkska sångaren Chris Holsten har skrivit texten.

”Att låten redan nu är upp-plockad av NRJ o ska spelas där är som en jävla dröm” säger Martin Björk.

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera