Följ Artist & Eventbolaget

BLOCK 44 "Änglarna jag bär" släpps exklusivt som video idag!

Pressmeddelande   •   Dec 13, 2016 07:07 CET

Idag är det Lucia. Den 13 december 2016. Och snart är det jul. Dessa tider framkallar alltid känslor från djupet. Att reflektera över vad som betyder något - på ritkigt.

https://www.youtube.com/watch?v=IIi7MIf45qM&feature=youtu.be

Men att lyckas uttrycka allt man upplever, tänker och känner kring det viktigaste man har och alltid kommer att ha - så länge man andas - i en enda låt... Det skulle vara som att detonera en atombomb medan du sitter på bomben och överleva helt oskadd. Det är just detta Block 44 berättar i nya låten "Änglarna jag bär" som släpps, exklusivt som video, på bandets youtube-kanal och är förevigad till Tomas barn, och den går direkt till dem två att bära med sig genom livet. Men, budskapet i låten ska även inspirera och motivera fram kärlek och generositet vi ibland tar för givet. Och kanske väcka oss ur begynnande slentrian, bitterhet och stress - till insikten av vad som verkligen är viktigt och värt. Familj, nära och kära är trots allt änglarna vi bär.

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera