Följ Artist & Eventbolaget

Block 44 släpper ett av årets tyngsta studioalbum "Kamouflage"

Pressmeddelande   •   Nov 03, 2014 10:54 CET

”Kamouflage” heter Block 44’s nya hip-hop album som ger samhällsutvecklingen
en cynisk käftsmäll samtidigt som den behandlar ämnen som sällan ser dagens ljus.

Block 44 består av tvillingbröderna Tomas och Patrik Öberg som tillsammans gjort en otrolig livsresa. Tomas är känd för sitt djupa sätt att skriva texter, har varit i helvetet och vänt och Patrik tillhör en av Sveriges främsta musik- och ljudproducenter. Tillsammans utgör de varsin del av Block 44 som förmedlar livets allvar och hoppfullhet med sin musik och sina texter.


I deras minst sagt experimentella ljudbild, med en explosion av stilar och genres, där rappen och budskapet ändå får plats att driva soundet, berättar Tomas och Patrik Öberg om hur det är att stå utanför jantelagen och skrika att det är ok att vara annorlunda, eller varför inte bara vara sig själv och inte gömma sig för att normen säger det. Att självupptagenheten gör sig allt mer påmind, och att kapitalismen speglar framgång idag, mer än någonsin. Ett tydligt nej till rasister i riksdagen, och ett personligt erkännande om hur det är att misslyckas. Kamouflage är just vad det är. Något som inte vill synas, något som vill smälta in i mängden.

Det vill inte Block 44! Varför berättar de på detta 14 spår tunga album, som släpps den 3 november.

Spotify
ITUNES
AMAZON
GOOGLE PLAY

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera