Följ Artist & Eventbolaget

Boka en fullständig helkväll med unik lyxunderhållning!

Pressmeddelande   •   Jun 26, 2017 11:24 CEST

Boka en fullständig helkväll med unik lyxunderhållning!

Välkommen att njuta en oförglömlig afton med magikern och komikern John Houdi och showgruppen Three D!

De här rutinerade artisterna tar hand om kvällen på ert event.

Låt dem anpassa upplägget unik för just ert evenemang oberoende om det gäller kund/ internmiddag, jubileumsmiddag, kick-off eller julfesten.

Till fördrinken välkomnar Three D gästerna med musikaliska inslag.

John Houdi - kvällens magiska toastmaster/konferencier - leder gästerna till middagsborden och öppnar upp kvällen från scen med humor och hans oefterhärmeligt magi.

Mellan rätterna varvas konferenciersuppdrag, prisutdelningar etc med energifull musik och härliga humorinslag.

Till kaffet ger artisterna en glittrig Las Vegas show med humor och musikaliska greatest hits där Three D får gästerna upp från stolarna och sätter fullt ös på dansgolvet!

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera