Följ Artist & Eventbolaget

”Doggystyle – A Farewell to Diamond Dogs"

Pressmeddelande   •   Mar 21, 2017 13:49 CET

Diamond Dogs - Dragshow

Med 15-årsjubileum och ett ständigt turnerande runt hela Sverige i bagaget gör dragshowgruppen Diamond Dogs halt och sätter ihop en exklusiv greatest hits-show med det bästa materialet från 2002 till 2017!

Dragshowgruppen Diamond Dogs har sedan starten 2002 haft otaliga engagemang på scener runt landet och på tv och Peter Englund med kollegor har alltid varit extra stolta över att betraktas som fanbärare för glitter, glamour och glädje.

Avskedsturné

2002 till 2017 har varit fantastiska år för Diamond Dogs och avskedsshowen ”Doggystyle – A Farewell to Diamond Dogs” kommer att bli en fartfylld och nostalgisk final i glamourens tecken med glädjetårar och framför allt igenkännande gapskratt för den showälskande publiken runt Sverige.

”Det sägs ju att man ska sluta med flaggan i topp, fortsätter Peter Englund, och därför har jag tagit det inte helt enkla beslutet att Diamond Dogs en sista gång ska greppa showfanan och med stolthet avsluta en 15-årig underbar karriär med fantastisk publik på både scen, tv och i alla fantastiska sammanhang där vi även har haft äran att vara representanter för mångfalden”.

Många artistsamarbeten

I showen kommer så klart alla gamla glittriga favoritparodier att finnas, men även nya i samma kaliber med parodiska texter av Peter Englund.

”Många av artisterna har själva sjungit in paroditexterna, avslutar Peter Englund, och förutom mina kollegor, alla underbara arrangörer och framför allt publiken är det dom samarbetena jag kommer att sakna mest när Diamond Dogs inte finns längre".

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera