Följ Artist & Eventbolaget

Du som arbetar med elever eller är förälder - Dags att boka föreläsning med 8 barnspappan David Eberhard för att få extra inspiration!

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2016 15:36 CEST

David Eberhard har själv åtta barn. Yrkesmässigt har han arbetat med psykisk sjukdom och ohälsa i olika sammanhang sedan 1986.

Hösten är här och skolan har börjat!

Du som arbetar med elever eller är förälder - Dags att boka föreläsning med 8 barnspappan David Eberhard för att få extra inspiration

Hur barnen tog makten?

Har vi gett bort alltför mycket ansvar till barnen? Kan detta vara grundat redan i det sätt vi uppfostrar? Med vårt överdrivna säkerhetstänkande och vår rädsla att säga till barnen i tron att de ska bli känslomässigt störda för resten av livet, är risken stor att vi skapar prinsar och prinsessor som kräver sina rättigheter på arbetet utan att tänka det minsta på vilka skyldigheter de har att ge tillbaka.

Att lyssna på ett föredrag med David är rock’n’roll

Med sin drastiska humor och glimten i ögat kommer David Eberhard att vända upp och ner på det mesta ni ser runt omkring er. Och på något märkligt sätt tycks allting plötsligt falla på rätt plats. Man går garanterat därifrån med nya insikter och med ett - inte så litet - leende på läpparna. Som efter en sanslös konsert. Underhållning och lärande i ett.

David Eberhard har själv åtta barn. Yrkesmässigt har han arbetat med psykisk sjukdom och ohälsa i olika sammanhang sedan 1986.

Kontakta för förfrågningar till

markku@artistocheventbolaget.com

0735-070777

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera