Följ Artist & Eventbolaget

Freddy Åsblom i Amazon piloten ”The Cosmopolitans” av Whit Stillman

Pressmeddelande   •   Aug 15, 2014 15:59 CEST

En exklusiv förhandstitt av Whit Stillmans pilot ”The cosmopolitans” har nu släppts. Den svenska skådespelaren Freddy Åsblom gör en av de ledande rollerna och medverkar gör även Chloë Sevigny och Adam Brody. Piloten spelades in i Paris i våras för amerikanska Amazon. Whit Stillman har tidigare gjort filmer som ”Barcelona”, ”Damsels in distress” och ”Last Days of Disco”.

Se klippet hos Vanity Fair:

http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/2014/08/the-cosmopolitans-whit-stillman-teaser-video

Freddy började sin skådespelarkarriär som fjortonåring i tv-serien ”Livet enligt Rosa” och har under sina tio yrkesverksamma år hunnit spela in ett antal filmer och tv-serier. Han tog examen från Stockholms Dramatiska Högskola våren 2013 och medverkade förra hösten i den kritikerrosade föreställningen ”Vår klass” på Teater Galeasen. I höst är han åter aktuell på samma scen, i ”Illusioner” av Ivan Vyrypaev med premiär den 29 september.

Actors Agency

www.actorsagency.se

http://www.actorsagency.se/portfolio/freddy-asblom/


Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera