Följ Artist & Eventbolaget

John Houdi – MagiComedy™ är en show och koncept som många försöker kopiera. Men det finns bara ett original.

Pressmeddelande   •   Apr 27, 2017 13:08 CEST

John Houdi anses av branschen vara en av nordens främsta och mest rutinerade entertainer. John vet nämligen hemligheten hur man förtrollar den mest kräsna publiken och får den att skratta utan att ”gå under bältet”. En underhållare och estradör som ser till att publiken skrattar.Garanterat!

John Houdi professionalism på och bakom scen kan sammanfattas i två ord:Trygghet och leverans.

Välkommen till nya hemsidan : http://johnhoudi.se/

Han har skapat en egen planhalva inom nöjes- och eventbranschen där han kombinerar magi, komedi och buktaleri på ett synnerligen unikt och nyskapande sätt.

Vare sig det gäller att vara moderator på en konferens, konferencier under en Gala eller en middagsshow har John Houdi en fantastisk förmåga att underhålla och roa sin publik.

Alltid en flexibilitet för att passa det aktuella arrangemanget, vare sig det handlar om en liten svensk- eller engelsktalande publik på 20 personer eller 1200 personer eller mer.

John Houdi – MagiComedy™ är en show och koncept som många försöker kopiera.
Men det finns baraett original.

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera