Följ Artist & Eventbolaget

Karin Westerberg är nya pianisten i Så ska det låta!

Pressmeddelande   •   Okt 09, 2014 11:30 CEST

Karin Westerberg.Foto: SVT

Hon är nya pianisten i Så ska det låta

När Så ska det låta drar igång med en ny säsong blir pianisten Karin Westerberg ny vapendragare tillsammans med Marika Willstedt.

Karin Westerberg har tidigare medverkat som pianist i SVT:s Stjärnor hos Babben samt som artist i SVT:s Doobidoo. Just nu studerar hon till sångpedagog på SMI i Stockholm och har jobbat som barpianist i 15 år, bland annat på Grand Hôtel i Stockholm. Hon har även körat bakom BWO och Lena Ph.

– Jag spelar allt från klassiskt piano, visor, jazz, pop och soul. Men det är popmusiken från 70, 80 och 90-talet som ligger mig närmast om hjärtat, säger Karin.

Kalle Moraeus fortsätter sin succé som programledare med en andra säsong. Inspelningarna bandas i SVT:s studio 1 under oktober månad.

Säsongspremiär januari 2015 i SVT1 och SVT Play

Management Artist & Eventbolagetwww.artistocheventbolaget.com

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera