Följ Artist & Eventbolaget

KIRALINA Ny singelrelease - Kiralina Peace & Love

Pressmeddelande   •   Jan 12, 2015 13:35 CET

Under en låtskrivarsession hörde jag Kiralina Salandy sjunga live och fick direkt en känsla att henne måste jag få skriva till.

Min låtskrivarpartner Nestor Geli och jag skrev några förslag och kontaktade sedan producenten Alva Klum Ekdahl och resultatet är första singeln ut som heter Peace & Love.

Kiralina utstrålar kärlek, fred, harmoni och värme och idag känns det som väldigt viktiga hörnstenar i en värld där ordet kaos inte är överdrivet. Kiralina studerade innan hon valde sången på heltid till advokat i Canada som är hennes hemland. Kiralina brinner för mänskliga rättvisefrågor och väljer nu att uttrycka sitt budskap om kärlek och fred genom sin musik. Kiralina är en stark liveartist och har flera fina utmärkelser och samarbeten på sitt CV. Hon har medverkat i sammanhang som Canadas Idol men trivs bäst i mera finstämda sammanhang där hennes röst och utstrålning verkligen får sin rätta plats. Gospel och kyrkor är en viktig del i hennes liv.

När Kiralina sjöng Peace & Love live så lyfte hon verkligen hela scenen till något extra och det är just det som gör mig fascinerad av bra liveartister att en liten oansenlig scen helt plötsligt kan bli magisk och få människor att förenas och känna samma sak.

Kiralina rör sig musikalsikt mellan gospel pop, soul och det blir spännande att följa hennes väg som artist, sångerska och låtskrivare.

Susie Päivärinta

- "We need Peace and Love today and the only way to fight hate and ignorance is with Peace and Love. I believe the song should be the world's anthem for 2015" - Kiralina

Susie's Library Music Production

Text och musik: Susie Päivärinta/Nestor Geli/Alva Klum- Ekdahl

Foto och omslag: Mikael Silkeberg

Official video: Mikael Silkeberg

Wavfil att ladda ner

Artist- och Eventbolaget Event & live kontakt : markku@artistocheventbolaget.com

0735-070777  

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera