Följ Artist & Eventbolaget

​Revolution! Duon Catfight släpper ny EP

Pressmeddelande   •   Jun 11, 2015 12:40 CEST

Revolution! Duon Catfight släpper ny EP

Catfight med Denise Lopez och Jennifer Love Lopez har öppnat dörrarna för den nya kvinnliga House revolutionen med att lansera deras nya EP, döpt ”Revolution”.

Det är en unik samling på 4 spår som utmanar den idag mycket mansdominerade Housegenren.

Duons framfart i branschen har varit anmärkningsvärd och deras spelningar är alltid fullsatta. De kör två timmar högtryck EDM/BIG ROOM och på vissa spelningar sjunger Denise låtarna live direkt från scenen.

Catfight är långt ifrån bara en DJ duo. Denise skriver och sjunger låtarna och all produktion ger gemensamt.

Båda har en lång och gedigen erfarenhet av branschen och har utvecklat deras tekniska färdigheter till en avsevärt konkurrenskraftig nivå. All produktion går under egna bolaget Catfight AB och duon lanserar sin musik via sitt eget skivbolag.

Singeln “Earthbound” låg #1 på Tunes, #15 på digilistan och har streamats över 100 000 gånger på Spotify. Nya singel 'Your world is mine ' gick upp till #7 plats.

EP: n består av spåren: Earthbound, The World is mine, Female Revolution samt What we need.

Denise Lopez har som soloartist sålt mer än 500 000 album. Hon har arbetat med framstående producenter såsom Pras Michel (Fugees), Max Martin, Anders Bagge och Andreas Carlsson m.fl. Hon var som enda svenska artist förband till Michael Jackson på ett fullsatt Ullevi och har sålt ut Tokyo Dome tv. gånger i rad med 100 000 i publiken.

Jennifer Love har spelat på den välkända klubben Pacha (Egypten och Spanien) och Custo Fashion

Event/Fashion-TV i Barcelona för en publik över 5000 personer. Hon har även medverkat på samlings cd:n “God Is a DJane Vol. 1″, som består av klassisk vokal-house.

Jennifer har spelat på de största internationella klubbarna i Europa, Mellanöstern och samtliga primära klubbar i Sverige.

“Vi är båda väldigt stolta över Revolution som är ett resultat av ett djupgående, kreativt och gediget arbete. Vi

hoppas att vår publik kommer att känna samma glädje när de lyssnar som vi gjorde när vi producerade den. Det är väldigt kul att som kvinnor kunna sätta sitt avtryck i den här musikgenren som till större delen består av män.” – Säger Denise Lopez i en kommentar.

I sommar spelar Catfight på fåtal utvalda klubbar runt om i Sverige samt i Grekland. I höst är duon öppningsakt för den internationellt stora EMU-turnén Turn it up där bland annat Steve Aoki är headline i Tyskland.

För intervjuförfrågningar

samt ytterligare information:

Pressansvarig:

Mia Jorpes, Wonderland

E-mail: mia@wonderlandevent.se

Phone: +46 707 22 43 13 

Social Media:

http://www.instagram.com/catfightdjs

http://www.facebook.com/catfightofficial

http://www.soundcloud.com/catfightofficial

http://www.twitter.com/catfightdjs

http://www.catfightofficial.com/

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera