Följ Artist & Eventbolaget

Stora Drömmar Kräver Mod, ny video och singeln av Umeås hip-hopveteranerna Block 44 och Umeås okrönte soulkung Daniel Lindström .

Pressmeddelande   •   Okt 14, 2013 11:41 CEST

För fem år sedan blev det tyst. Det blev en välbehövlig pause för hårdjobbande tvillingbröderna i Block 44.

Duon hade hunnit med att släppa fyra album, turnéat landet runt och fått över åtta miljoner views på youtube.

ALBUMAKTUELLA IGEN

De har hunnit bli trettio nu. Äldre. Och visare, kanske? Att de tar hela hip-hopgrejen och gör någonting eget av den är det inget snack om. Ja, det både hörs och märks på brödernas femte studioalbum.

En djungeldunkande ljudbild, minst sagt, där grunden, som vilar i rappmusiken, lånar nyckelharpan från folkmusiken, distade powerackord från punken och munspelet från bluesen. Det gamla finns fortfarande kvar i väggarna. Klassiska pianostycken och vackra stråkpartier som hjälper brödernas ärliga texter fram och ut i ljuset.

Första singeln IDENTITET KALL (feat. Jonas Lundström) är en vacker, ny tolkning på singeln från 2007 och seglade upp på en 6:e plats på iTunes topplista för hip-hop & rapp.

(Se musikvideon till Identitet kall här: https://www.youtube.com/watch?v=677-JxHEvss)

SINGEL NR 2 är nu här!

Ett efterlängtat samarbete mellan Umeås hip-hopveteranerna Block 44 och Umeås okrönte soulkung Daniel Lindström, som genererade i en stenhård berättelse om att Stora Drömmar Kräver Mod.

SE VIDEON HÄR: https://www.youtube.com/watch?v=1MK_mNdEa_0

iTunes: https://itunes.apple.com/se/album/stora-drommar-kraver-mod-feat./id657683463?i=657683552

Spotify: Block 44 – Stora drömmar kräver mod


Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera