Följ Artist & Eventbolaget

The Fantastic Four, Sveriges svar på The Four Tops och The Temptations, firar 15 årsjubileum med en krogshow ombord hos Birka Cruises.

Pressmeddelande   •   Sep 26, 2016 13:16 CEST

The Fantastic Four, firar 15 årsjubileum med en krogshow ombord hos Birka Cruises.

15 år med The Fantastic Four:

The Fantastic Four firar med krogshow till havs

The Fantastic Four är Sveriges enda renodlade Motowngrupp, bl a har de har vunnit världens största artist- och nöjestävling i Hollywood. Repertoaren består främst av välkända hits från 50- och 60-talen. I höst firar de 15 år som grupp med en krogshow till havs, exklusivt för Birka Cruises.

Show Trailer The Fantastic Four 15 år

– Kombinationen show och middag är efterfrågad och i höst är det äntligen premiär för krogshow ombord hos Birka. Vi är speciellt glada över att The Fantastic Four väljer att fira sitt 15-årsjubileum hos oss, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises.

Fakta kryssning

Avresa 7-10, 14-17 och 21-24 november.

Från 495:–/person inkl show, 3-rättersmiddag och del i 2-bäddshytt Cabin Standard.

Boka här!

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera