Följ Artist & Eventbolaget

The Fantastic Four - underhållning och musikglädje i världsklass.

Pressmeddelande   •   Feb 09, 2015 12:39 CET

The Fantastic Four

underhållning och musikglädje i världsklass.

Den svenska 50-talsgruppen The Fantastic Four vann nyligen världens största underhållningstävling “World Championship of Performing Arts” (WCOPA) i Hollywood, L.A. I konkurrens med drygt 7.000 underhållare från 40 olika länder tog man hand om första platsen!

Självtitulerade debuten från 2008 väckte stor uppmärksamhet och genererade massa engagemang både i TV och Live, nu debuterar The Fantastic four på Shout Stone Records med en värdig uppföljare “Vol 2.” som både omsorgsfullt förvaltar ett genuint Motownsarv och tar ut svängarna i nyare låtarna, kombinationen fullkomligt osar av energi, nerv och ett sanslöst sväng.

Att se The Fantastic Four live lämnar ingen oberörd, detta är underhållning och musikglädje i världsklass.

Boka The Fantastic Four

Markku Saarinen

0735-070777 markku@artistocheventbolaget.com

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera