Följ Artist & Eventbolaget

Unicef + Block 44 + Michael Nyqvist, projektet "Röster från bänken",

Pressmeddelande   •   Okt 12, 2015 11:35 CEST

UNICEF teamade upp med produktionsbyrån Edelman/Deportivo, Block 44 och Michael Nyqvist för att väcka uppmärksamheten om kravet till klagorätt för barn.

Barnen måste få höras!

Block 44 backar projektet "Röster från bänken", inte bara med deras musik i denna film, utan även med deras hjärtan!

https://www.youtube.com/watch?v=-Olsss8tOrc

Idag, måndagen den 12 oktober, kl 12, kan alla som vill visa sitt stöd komma till Sergels torg. Bänken står vid första Hötorgsskrapan (vid bänkarna framför Akademibokhandeln). Låten som spelas i bakgrunden är "Du ger mig liv" och rösten tillhör Michael Nyqvist, inspelad i Block 44's studio Nakatomi.

Du Ger mig liv ( original video)

Artist & Eventbolaget är företaget som tar hand om artister, och producerar artister och underhållning till event. Vi kan hjälpa er med att boka artister och skräddarsyr underhållning till era arrangemang. När ni som företag skall anordna ett event, så vill vi på Artist & Eventbolaget gärna vara med från början så att vi, med vår kompetens kan vi hjälpa er hela vägen med underhållningen. Våra tjänster innebär underhållningsplanering till företagsevent, företagsfest, personalfest, och även konferencier, moderatorer, talare, shower, komiker och trollkarl.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera